Brew(ブリュー)は、チャレンジする人を応援するキッチンスタジオです

Brew is a kitchen studio that encourages people to take on challenges!


あなたが夢中になれることをまずは小さくはじめて育てていく。動きながら育てて発酵させていけるような場を目指し「Brew」と名付けました。イメージは「Everyday POP UP!」日々何かしら生まれるポップアップスペース。いつしか世界とつながるキッチンスタジオへ。

Start small and grow into something you can be passionate about. We named the space "Brew" with the aim of creating a place where you can grow and ferment your passion as you move. The image is "Everyday POP UP!" A pop-up space where something is born every day. A kitchen studio that will one day connect with the world.

Brewが生まれた背景について
Background of the creation of Brew

 

キッチンスタジオ「Brew」の3つの特徴

3 features of the kitchen studio "Brew”


GOOD ACCESS

Brewは、高知市の中心地 “はりまや橋” からすぐ、はりまや橋商店街の中にあるリノベーションされた古民家。空港行きのバスターミナルまで30秒、高知駅まで歩いて10分ほど。

人生の中継地点として記憶に残る時間を過ごしていただけるよう、立ち上げスタッフ一同で準備しています。

それぞれの人生を楽しめる場所に。

Brew is a renovated old private house located in the Harimayabashi shopping street, just a short walk from Harimayabashi, the center of Kochi City. It is 30 seconds to the bus terminal for the airport and a 10-minute walk to Kochi Station. The entire start-up staff is preparing for you to have a memorable time as a relay point in your life. A place where you can enjoy each life.

キッチン/ガレージ/サロンの3つのスペースについて >>


FOOD LABO + PRESS

Brewは、コンパクトではありますがプロ仕様のキッチンスペースをご利用になれます。

商品開発に長年携わってきたクリエイティブチームがサポートしておりますので、やってみたいけどどうやって形にしたら良いのか分からない、構想を企画に落とし込めない、などなどのご相談を見える形にしていきます。

ひとつひとつのプロジェクトに対して企画からPRまで膝を突き合わせて一緒に考え、高知県にはまだまだ少ないプレスルームの役割も担っていきたいと考えています。

Brew has access to a compact but professional kitchen space. We are supported by a creative team that has many years of experience in product development, so we can give visible form to the consultations we receive from those who want to try something but do not know how to give it shape, or who are unable to incorporate their concept into a plan. We would like to work together with you on each project, from planning to PR, and we would also like to play the role of a press room, which is still rare in Kochi Prefecture.

キッチン設備について(準備中) >>
パートナーのご紹介(準備中) >>


POP UP KITCHEN

Brewは食での挑戦を支援するキッチンスタジオ。
いつかお店を出したいと本気で考える方に実際にお店を運営していただき、
より具体的にイメージする機会をつくり
クリエイティブ力でファンづくりまでサポートします。

Brew is a kitchen studio that supports challenges in food. We support those who are serious about opening a restaurant someday by giving them the opportunity to actually operate a restaurant and imagine more concretely how it would look like, and even help them build a fan base through our creative abilities.

ポップアップキッチンについて >>

 

スタジオのご活用イメージ(例)
Image of studio use (example)

  • 遠方地域の店舗のPRとして。(キッチン/ガレージ/サロンのそれぞれのスペースを単体でも一棟貸しでも)

  • キッチンスペースは最小単位で月1回3ヵ月からご利用可能。新商品の試食やメニュー開発、独立に向けた準備などにもご活用いただけます。(ご利用には契約が必要です)

  • シェフ・イン・レジデンスによる週3回運営のスタンドバル営業日、Brewにて開催するイベントに合わせてご出店いただき、テスト販売などにご活用いただけます。一緒にご出店いただくことでPR等の相乗効果が期待できます。

  • ご希望に合うお食事内容での貸し切りが可能です。結婚式の0次会や2次会、ワイン勉強会、周年イベントなど、小規模から大規模イベントまで、目的に応じてご活用いただけます。

    As PR for stores in distant areas. (Each kitchen/garage/salon space can be rented individually or as a whole building)

    The kitchen space can be used once a month for a minimum of 3 months. The kitchen space can be used for tasting new products, developing menus, or preparing to become independent. (A contract is required to use the kitchen space.)

    You can use the space for test sales by opening a stall in conjunction with the Chef-in-Residence's 3 times a week stand bar business days and events held at the Brew. We can expect synergistic effects such as PR, etc. by opening a restaurant together with you.

    We can provide a private dining room for a private party with the menu you desire. We can provide a variety of events, from small to large scale, such as wedding receptions, after-parties, wine study groups, anniversary events, and more.

News

 
  • 毎日湿度が高い時期ですね。 そんな時期にぴったりの酸味が心地よいタンタン麺が期間限定で登場します!
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  • 岡山の製麺所「冨士麵ず工房」さんに作っていただいた特製麺と、DADA NUTS BUTTERの調味料シリーズ「オリエンタルナッツ醬」を使ったBrewでしか食べられないオリジナルビャンビャン麺。
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  • にっぽんの宝物グランプリにて全国大会で総合優勝した究極のだし体験に誘われる木鶏(もっけい)。この木鶏をぜいたくに使ったスペシャルメニュー「木鶏そば」を毎週金曜日に限定数お出しします。商品化に向けて開発中の段階であり、期間限定、数量限定にてお試しいただける貴重な機会です。
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  • チャレンジする人をクリエイティブとPRで応援する。
    東京から高知に拠点を移して10年、様々なブランディングに携わる株式会社and. は、5月15日(日)に高知市の中心地、はりまや橋商店街のリノベーションされた古民家をキッチンスタジオとしてオープンすることをお知らせ致します。

営業カレンダー

 

スタンドバル営業時間
with シェフ・イン・レジデンス

金 11:00〜15:00 / 17:00〜21:00
土 11:00〜15:00 / 17:00〜21:00
日 11:00〜17:00